In oktober 2013 vertrokken wij naar Frankrijk. Naar een gedroomd leven waarin alles wat we lief hebben samenkwam. Onze liefde voor Frankrijk, de natuur van de Allier (Auvergne) met zijn rust en ruimte, de dieren, de mensen, het simpele boerenleven met een stuk zelfvoorzienendheid én, niet in de laatste plaats, onze passie voor koken met goede, pure ingrediënten van het land. Domaine la Charvière, een prachtige Bourbonnaise boerderij uit 1800 met een ruime 5 hectare land met daarop een camping à la ferme, piscine, 2 gîtes, chambres d'hôte, 2 sauna's en natuurlijk onze table d'hôte. La vie en pleine campagne ofwel het verwennen van onze gasten met al het goede dat het Franse plattelandsleven te bieden heeft.
Onze boerderij middenin het prachtige groene landschap van de Bourbonnais zindert dan ook van het leven.
Bienvenue à la Charvière!

zaterdag 28 september 2013

Klaar!


De PDF die door Frankrijk in Beeld gebruikt gaat worden op diverse beurzen in Nederland en België is klaar. Hard gewerkt maar heel tevreden. Laat maar komen meegenieten, al die gasten! Hij komt eraan Peter!

5 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit en mooie wervende tekst. Ik weet niet of je het nog kunt veranderen maar rechts direct onder de foto's heb je een woordje 'de' teveel staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg goed uit.
  'Mooie indeling, de rust straalt er van af.
  Las op www nog over de `oude` eigenaren :-0

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, dank Ank! Ik dacht dat ik ècht alles er uit had gehaald, maar zo zie je maar. Gauw veranderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er goed uit, Miriam, hopelijk lukt het om er veel gasten mee te trekken.
  Goed weekend daarginds!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan hoor, nu zeker uitrusten....
  Gr Jan W

  BeantwoordenVerwijderen