In oktober 2013 vertrokken wij naar Frankrijk. Naar een gedroomd leven waarin alles wat we lief hebben samenkwam. Onze liefde voor Frankrijk, de natuur van de Allier (Auvergne) met zijn rust en ruimte, de dieren, de mensen, het simpele boerenleven met een stuk zelfvoorzienendheid én, niet in de laatste plaats, onze passie voor koken met goede, pure ingrediënten van het land. Domaine la Charvière, een prachtige Bourbonnaise boerderij uit 1800 met een ruime 5 hectare land met daarop een camping à la ferme, piscine, 2 gîtes, chambres d'hôte, 2 sauna's en natuurlijk onze table d'hôte. La vie en pleine campagne ofwel het verwennen van onze gasten met al het goede dat het Franse plattelandsleven te bieden heeft.
Onze boerderij middenin het prachtige groene landschap van de Bourbonnais zindert dan ook van het leven.
Bienvenue à la Charvière!

zaterdag 15 maart 2014

Een hele verbetering.....


Vorige week is er kaalslag gepleegd bij het zwembad. Verwilderd groen en  uit de hand gelopen Pruikenbomen gerooid. Er bleef een chaos achter. Inmiddels een grote slag geslagen. Het zwembad is leeg gepompt en weer blinkend schoon, de speeltoestellen zijn gedemonteerd en verhuisd naar de nieuwe speelweide voor de boerderij,  waar ze gezelschap krijgen van een aantal nieuwe speeltoestellen. De grond is geëgaliseerd en klaar om in te zaaien met gras en aankomende week wordt er een nieuw hek geplaatst en een Taxushaag. Het zwembad heeft nu een mooie zonneweide. Eind maart vullen en de magnesiuminstallatie opstarten. Alles bij elkaar een hele verbetering!

2 opmerkingen:

  1. Wat een werk, maar jullie zijn goed bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te zien dat er druk geklust wordt op de camping waar wij met veel plezier hebben gestaan 2 jaar geleden. Wat een mooie omgeving en wat een mooi plekje!
    Heel veel succes en geluk met jullie mooie uitdaging!

    BeantwoordenVerwijderen