In oktober 2013 vertrokken wij naar Frankrijk. Naar een gedroomd leven waarin alles wat we lief hebben samenkwam. Onze liefde voor Frankrijk, de natuur van de Allier (Auvergne) met zijn rust en ruimte, de dieren, de mensen, het simpele boerenleven met een stuk zelfvoorzienendheid én, niet in de laatste plaats, onze passie voor koken met goede, pure ingrediënten van het land. Domaine la Charvière, een prachtige Bourbonnaise boerderij uit 1800 met een ruime 5 hectare land met daarop een camping à la ferme, piscine, 2 gîtes, chambres d'hôte, 2 sauna's en natuurlijk onze table d'hôte. La vie en pleine campagne ofwel het verwennen van onze gasten met al het goede dat het Franse plattelandsleven te bieden heeft.
Onze boerderij middenin het prachtige groene landschap van de Bourbonnais zindert dan ook van het leven.
Bienvenue à la Charvière!

zondag 29 november 2015

Van harte gefeliciteerd.....


Een bescheiden feestje te vieren vandaag. De oudste bewoner van la Charvière (en nee, ik verklap niet wie het is) wordt 50 vandaag. De dag beginnen met koffie op bed en daarna cadeautjes uitpakken, dat is een goed begin toch? Het leven begint immers bij 50.....

3 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd oudste bewoner.
  Maak er een mooie dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De dag is bijna voorbij en hij zal vast mooi zijn geweest en nog een prachtige avond voor de boeg. Van harte gefeliciteerd M mm mmmm Mariam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsnog gefeliciteerd! Het leven begint inderdaad bij 50!

  BeantwoordenVerwijderen