In oktober 2013 vertrokken wij naar Frankrijk. Naar een gedroomd leven waarin alles wat we lief hebben samenkwam. Onze liefde voor Frankrijk, de natuur van de Allier (Auvergne) met zijn rust en ruimte, de dieren, de mensen, het simpele boerenleven met een stuk zelfvoorzienendheid én, niet in de laatste plaats, onze passie voor koken met goede, pure ingrediënten van het land. Domaine la Charvière, een prachtige Bourbonnaise boerderij uit 1800 met een ruime 5 hectare land met daarop een camping à la ferme, piscine, 2 gîtes, chambres d'hôte, 2 sauna's en natuurlijk onze table d'hôte. La vie en pleine campagne ofwel het verwennen van onze gasten met al het goede dat het Franse plattelandsleven te bieden heeft.
Onze boerderij middenin het prachtige groene landschap van de Bourbonnais zindert dan ook van het leven.
Bienvenue à la Charvière!

maandag 1 mei 2017

Een goed begin......

\
ontbijtmanden

De gasten die hun meivakantie bij ons in de gites en safaritenten doorbrengen boffen, zij maken gebruik van onze ontbijtactie. Voor dag en dauw koken we eitjes, halen we krakend vers brood bij de boulangerie en vullen we de manden verder met huisgemaakte jam en jus d'orange.
Het heeft iets feestelijks, die gevulde manden met geurig brood. Je krijgt er gewoon zin van in de dag! En terwijl de ene na de andere, nog niet helemaal wakkere, gast zijn mand komt halen, nemen wij gewoon een geurige kop koffie. Wij zijn tenslotte niet met vakantie.......

www.lacharviere.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten